Welkom!

Dit ben ik! Mijn naam is Nikita Snieder en middels het aanbieden van verschillende krachtige tools wil ik jou graag in je eigen kracht laten staan. Ik wil je inzichten geven over waarom jij je voelt zoals je je voelt, en tools meegeven om daar verandering in te brengen.

De sessies worden gegeven in mijn praktijkruimte in Volendam.

 

Mijn leven lang ben ik zelf op zoek geweest naar manieren om mezelf te helen en de chaos in mijn hoofd onder controle te houden. Toen ik eenmaal aan de slag ging met mijn eigen zenuwstelsel en leerde welke invloed dat op mij had, ging er een wereld voor mij open. Graag deel ik mijn kennis en ervaringen om ook jou verder op weg te helpen.


Mijn visie

Ik daag je uit om zelf te gaan voelen en naar binnen te kijken. Confronterend misschien, maar dit is de enige manier hoe jij vervelende gedragspatronen kunt omdraaien naar iets goeds. 

 

Ik geloof dat jij alles zelf in je hebt om te helen, maar dat er soms iets getriggerd mag worden om die heling op gang te brengen. De technieken die ik gebruik zijn gericht op het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

 

Ik ken de kracht van deze technieken, als geen ander. Ik blijf mijn pad bewandelen en duik zelf nog vaak naar binnen. Dit vind ik essentieel om als behandelaar in mijn kracht te blijven staan. Om veilig  sessies te kunnen geven, ben ik zelf dus ervaringsdeskundige en heb ik intensieve opleidingen gevolgd.

 

Holistische aanpak

Het zou onvolledig en niet juist zijn om met een tunnelvisie naar een probleem of klacht te kijken. Vaak heeft iets niet één duidelijke oorzaak, maar is het een samenspel van meerdere factoren. Met mijn holistische achtergrond kijk ik dus altijd naar jou als geheel, dat betekent dat ik naar alle lagen kijk. Fysiek, emotioneel, energetisch, spiritueel en mentaal. Vaak wordt onderschat in hoeverre je geest, gedachten en je ziel je gezondheid kunnen beïnvloeden, in positieve maar ook zeker negatieve zin.

 

Ik kijk graag op holistische wijze naar jou als persoon, om alle facetten aan te pakken die ervoor zorgen dat jij uit balans bent. 

 

Via onderstaande knop kom je op het Instagram account en facebook terecht van Nikita Snieder. Hier deel ik informatie, geef ik tips en wordt je op de hoogte gehouden van komende events. Ben je benieuwd? Volg me gerust ;)